LEDVANCE: (R)evoluce v solární energetice

Společnost LEDVANCE přináší průlomový projekt zaměřený na trvale udržitelnou budoucnost. Pod značkou LEDVANCE RENEWABLES poskytuje integrovaná řešení, která efektivně využívají sluneční energii prostřednictvím vlastních fotovoltaických systémů. Tato řešení přispívají ke snížení závislosti na tradičních energetických zdrojích a ochraně životního prostředí.

Fotovoltaické systémy na klíč: Od návrhu po realizaci

Jako lídr na trhu LEDVANCE nabízí kompletní fotovoltaické systémy, které zahrnují všechny fáze – od výroby až po skladování a využití energie. Tato řešení jsou navržena tak, aby splňovala potřeby jak domácností, tak komerčních subjektů. Systémy LEDVANCE zahrnují vysoce kvalitní solární panely, efektivní měniče a výkonné baterie, což zaručuje jejich spolehlivost a vysokou účinnost.

Pro majitele rodinných domů LEDVANCE nabízí instalaci komplexních sestav solárních panelů, střídačů a modulárních baterií, které pokryjí energetické potřeby celé domácnosti. Pro průmyslové použití je k dispozici široká nabídka výkonných měničů a baterií, které podporují dosažení úplné energetické soběstačnosti.

Solární panely: Maximum energie z každého paprsku

Solární panely jsou srdcem každého fotovoltaického systému. LEDVANCE nabízí širokou paletu výkonných modulů s výkonem od 405 do 660 W, které jsou přizpůsobeny různým aplikacím. Tyto panely jsou dostupné v monofaciálních i bifaciálních variantách, což umožňuje jejich přizpůsobení konkrétním potřebám zákazníků. Vysoká účinnost a ekologicky šetrný design zaručují maximální výkon při minimálním dopadu na životní prostředí.

Měniče: Přeměna sluneční energie na elektřinu

Měniče hrají klíčovou roli v každém fotovoltaickém systému, protože převádějí energii ze solárních panelů na použitelnou elektřinu. LEDVANCE nabízí robustní a vysoce efektivní stringové a hybridní měniče, které jsou navrženy tak, aby splňovaly nejvyšší technologické a bezpečnostní standardy. Tyto měniče jsou kompatibilní s různými komponenty a zaručují snadnou instalaci a dlouhou životnost. Hybridní měniče umožňují kombinaci solární energie s jinými zdroji, čímž se zvyšuje celková spolehlivost a efektivita systému.

Úložné systémy: Flexibilní řešení pro budoucnost

Pro maximální využití solární energie LEDVANCE nabízí modulární úložné baterie, které umožňují ukládání přebytečné energie pro pozdější využití. Tyto baterie jsou nezbytné pro zajištění nepřetržitého provozu i během období s nižším slunečním zářením. LEDVANCE nabízí nízkonapěťové (od 512 do 2048 kWh) a vysokonapěťové baterie (od 819 do 2048 kWh), které lze snadno rozšiřovat podle specifických potřeb zákazníků.

LEDVANCE: Směřování k energetické soběstačnosti

LEDVANCE se svými inovativními fotovoltaickými řešeními hraje klíčovou roli v rozvoji obnovitelných zdrojů energie. Tato řešení jsou určena jak pro jednotlivce, tak pro velké podniky a představují krok k čisté a udržitelné budoucnosti.

Pro více informací navštivte oficiální stránky společnosti nebo se zastavte u stánku LEDVANCE 9.-10.10.2024 na Smart Expo Foru v pražských Letňanech.*

Foto archiv/LEDVANCE

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down