« Všechny Akce

VI. Mezinárodní konference obecních policií

30. 3. 2022 | 18:00 - 1. 4. 2022 | 12:00

Mezinárodní konference obecních policií je určená zástupcům obecních a městských policií, státní správy a samospráv, exekutivy, médií, akademické sféry a dalších subjektů a organizací. Jde o platformu pro osobní setkávání a výměnu zkušeností ve čtyřech hlavních panelech – bezpečný prostor, technologie, prevence a edukace, legislativa – nicméně jednotlivá vystoupení mají informační přesah a takto jsou ze strany účastníků vnímána. Zvláštní pozornost je pak věnována právě vzájemné spolupráci na mezinárodní úrovni. Nedílnou součástí je rovněž bohatý doprovodný program, ať odborného či společenského charakteru.
Konferenci tradičně podporují profesní sdružení zastupující obecní a městské policie v České republice, Polsku a na Slovensku, jejichž zástupci nad konferencí přebírají záštitu a tradičně se jí účastní. Neméně důležitá je rovněž podpora ze strany zástupců státní správy, samosprávy a dalších partnerů, kterým náleží velké poděkování ať za spolupráci či finanční podporu. Na programu konference se podílí (či v minulosti podílela) řada institucí, například Úřad vlády České republiky, ministerstva vnitra České republiky a Slovenské republiky, česká a slovenská policejní prezidia, zdravotnické záchranné služby jednotlivých krajů, Úřad na ochranu osobních údajů Slovenské republiky, Řízení letového provozu České republiky a mnohé další subjekty. Významný prostor v programu získávají rovněž neziskové organizace a iniciativy, které se věnují problematice bezpečnosti.
Hlavním organizátorem je společnost FT Technologies a.s., která organizaci tohoto projektu nekomerčního charakteru považuje za „přidanou hodnotu“ (Goodwill), jenž se tak trochu od ní z titulu lídra trhu v poskytování informačních technologií pro městské a obecní policie (je partnerem více jak 150 měst a obcí v České republice, na Slovensku a v Polsku) očekává.
První ročník konference bylo ve skutečnosti outdoorové setkání zástupců obecních a městských policií, a to ještě ve formátu zemí Visegrádké čtyřky. Druhý ročník již byl zorganizován na platformě konference a od třetího ročníku se koná jako dvoudenní, přičemž ji v předvečer konání předchází neformální uvítací večeře "Vítáme Vás v Olomouci...". Ze strany účastníků je konference dlouhodobě velice kladně hodnocena zejména pro svůj inspirativní a různorodý program, nadstandardní servis a zejména přátelské prostředí. Je považována za ojedinělé a největší mezinárodní setkání obecních a městských policií ve střední Evropě.
Přesvědčte se o atmosféře Mezinárodní konference obecních policií svojí osobní účastí v Olomouci nebo nahlédnutím do jejího archívu. Vítejte...
Doporučujeme Vám sledovat náš Facebookový profil FTTechnologiesOlomouc.

Adresa události:

https://www.fttech.org/konference2022

Mapa:
Pořadatel:

FT Technologies a.s.
Adresa: https://www.fttech.org/konference2022
Telefon:588118319
E-mail:konference@fttech.org

Podrobnosti

Zahájení:
30. 3. 2022 | 18:00
Ukončení:
1. 4. 2022 | 12:00
Webová stránka:
https://www.fttech.org/konference2022

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down