13.06.2022 | 08:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pronájem pracovních oděvů se vyplatí

Pracovní oblečení by mělo být především šité přesně na míru danému prostředí. První otázka, která často vyvstává, je: Pronajmout, nebo koupit? Jako jednodušší a rychlejší řešení se zdá nákup.

Zapomíná se však na následnou logistiku: Kdo špinavé oblečení vypere? Kdo se postará o jeho opravu? Co se stane, když bude potřeba přiobjednat oblečení pro nové zaměstnance?

Kompletní servis

Na pracovní oděvy, které dlouhodobě odolávají náročným pracovním výzvám za každého počasí, se specializuje společnost MEWA, která poskytuje i podporu při výběru vhodného oblečení při zohlednění norem a požadavků na ochranu pro příslušná odvětví. Součástí balíčku je nejen pořízení oděvů, jejich skladování a péče o ně, ale také úpravy velikosti, dodatečné nákupy a opravy.

Na rozdíl od varianty „udělej si sám“ jsou náklady díky servisní smlouvě od začátku transparentní a plánovatelné. Certifikovaní poskytovatelé služeb, jako je MEWA, zajistí zákazníkům nejen hygienicky dokonalé oblečení, ale také to, aby péče o jejich oděvy byla energeticky úsporná a šetrná k životnímu prostředí.

Pro různé podmínky

Například pracovní oblečení pro stavebnictví musí být především odolné, a to i vůči povětrnostním vlivům. Elastické, prodyšné tkaniny a ergonomické střihy zajišťují maximální volnost pohybu s optimálním pohodlím. V závislosti na oblasti využití a požadavcích je na výběr velké množství variant. Například MEWA má čtyři kolekce určené speciálně pro stavební práce venku i uvnitř.

MEWA Move, MEWA Dynamic Construct, MEWA Outdoor a MEWA Peak se liší v mnoha ohledech. Kromě jiného typem a rozmístěním pružných nebo vyztužených ploch, kapsami, poutky, ale také vhodností pro venkovní použití.

MEWA Peak je pracovní oblečení, které si lze pronajmout s veškerým servisem. Spojuje vlastnosti pohodlného sportovního oblečení s textiliemi šetrnými k životnímu prostředí. Použitý polyester se skládá ze 75 % z recyklovaných PET lahví, což je důležitý argument pro společnosti, které podporují udržitelnost.*

Foto archiv/MEWA

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down